De l'Ateneu Popular La Sèquia no ens faran fora!En defensa de l'Ateneu Popular La Sèquia.No ens faran fora !L'Ateneu Popular La Sèquia, casa nostra, és un espai de debat, participació i crítica forjat durant quatre anys al barri antic de Manresa.

El proper dia 22 de novembre es veu amenaçat novament per un procés judicial que fa perillar el futur del projecte. La propietat de l’immoble,que ha tingut abandonat durant més de 8 anys un edifici al centre històric de Manresa, ara ens vol fer fora.

Vol destruir un projecte de treball col·lectiu, autogestió i cooperativisme. Projecte assembleari, il·lusionant i engrescador. Projecte d’homes i dones, de nens i nenes, de totes les franges d’edat. Un projecte compartit amb quasi una vintena de col·lectius i centenars de persones.

Nosaltres com a Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i el Capitalisme, reclamem l’ús d’aquest espai per la ciutat i les persones, perquè ja n’hi ha prou d’habitatges i espais desocupats a Manresa.

És per això que et demanem que t’adhereixis al manifest de suport a l’Ateneu la Sèquia i que vinguis a gaudir durant la setmana anterior del judici d’una sèrie de xerrades, debats, concerts i demés activitats que durem a terme.
Moltes gràcies!

De l'Ateneu Popular La Sèquia No ens faran fora !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada