Bages vs Popular: 2a part

25 membres de la PAHC BAGES que lluitaven per una dació en pagament, han estat denunciats per Banco Popular i els reclamen 90€

El passat dia 10 d’octubre de 2013 la PAHC vam realitzar una protesta a l’oficina del “Banco Popular” del Passeig Pere III de Manresa per tal de reclamar la dació en pagament de la hipoteca d’una família. Durant la protesta agents del Mossos d’Esquadra van identificar les desenes de persones solidàries amb la família que ens trobàvem dins l’oficina bancària, tot i que aquestes persones no impedíem l’entrada o la sortida de l’oficina ni el normal funcionament d’aquesta.
Uns mesos després de la protesta, 25 membres de la PAHC hem rebut una notificació judicial, citant-nos a un judici el proper 10 d’abril, a causa de la denúncia que va presentar el director de l’oficina bancària de Banco Popular del Passeig Pere III de Manresa.
Volem denunciar l’actitud de Banco Popular, que a més de martiritzar i desnonar famílies de casa seva, es dedica a perseguir a les persones que lluitem pel dret a l’habitatge. Entenem que denunciant a 25 persones per una protesta com aquesta, Banco Popular només pot tenir l’objectiu d’escarmentar la PAHC i així acabar amb la lluita pel dret a l’habitatge.
Banco Popular vol que les persones denunciades paguin una ridícula factura de neteja de l’entitat d’uns 90 euros, a més de la multa econòmica que la fiscalia interposarà per la seva banda. Aquesta asfíxia econòmica a persones que es troben en situacions econòmiques molt complicades és totalment intolerable i mostra la manca d’escrúpols de Banco Popular . Volem recordar que aquest banc va tenir uns beneficis l’any 2013 de  325 milions d’euros, fet que constata que l’entitat bancària no busca ser reparada econòmicament si no que busca la persecució i l’extorsió a les protestes socials.

Davant d’aquest judici la PAHC no restarà callada i denunciarà arreu l’actuació de Banco Popular i els seus miserables
objectius fins aconseguir la retirada de la denuncia per part de l’entitat.. Perquè s’ha demostrat que sense la protesta social la banca sempre guanya, i no permetrem que la màfia bancària robi l’habitatge a una sola família més. És per això que reclamem la retirada immediata de la denuncia


Més info a:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada