Diem NO al feixisme i el racisme #NoVotisPxC #NoVotisFeixisme


La PAHC Bages diem NO al feixisme i el racisme


La Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i el Capitalisme del Bages fa ja més de dos anys que lluita per un habitatge digne a la ciutat de Manresa.

Durant aquests dos anys hem fet de la solidaritat la clau de volta per canviar centenars de realitats dramàtiques, ens hem donat la mà i hem plantat cara a un sistema injust, que ens vol soles, que ens vol separades, sap el sistema que juntes som imparables.

El proper 24 de Maig son eleccions municipals, nosaltres som un col·lectiu apartidista, però no ens podem mantenir callades davant els atacs del feixisme més antic, ranci i fastigós, no ens podem mantenir callades davant els atacs a companyes, que lluiten amb nosaltres, que son a les nostres assemblees, a les accions, que hi son quan fem caure les portes de l’especulació i obrim els pisos buits per omplir-los de vida, no callarem quan ataquen a companyes que son com nosaltres, que som nosaltres.

Plataforma per Catalunya està repartint aquests dies una propaganda que menteix fastigosament sobre les ajudes als lloguers socials, una nova mostra de la impotència del racisme i el feixisme, que cada cop està més arraconat, més sol.


Durant aquests dos anys hem plantat cara a Plataforma per Catalunya en diverses ocasions, ho vam fer al Ple de l’ajuntament quan els vam dir que desitjàvem que en aquestes eleccions quedessin fora del consistori, ho vam fer també quan van voler fer un recapte d’aliments racista al barri de la Font dels Capellans, els vam fer fora del Barri, per que els barris som nosaltres, les explotades de tots colors. Van denunciar a un Company de Pahc Bages per aquella acció i vam tornar a plantar cara a jutjats, demostrant la nostra solidaritat amb el company i contra el racisme i el feixisme en totes les seves formes.

Volem recordar que l’únic culpable de la situació de milers de famílies és el sistema que ens maltracta. Un sistema capitalista que especula amb les nostres vides, un sistema per al qual nosaltres, les persones som pura mercaderia, un producte més de mercat. Juntes, amb la Fàtima, el Gabriel, El Mohamed, la Maria, en Joan, la Lucia, en Manel o la Luz hem dit que no ho permetrem, que ens plantem davant d’injustícia i defensarem els nostres drets

És per això que us demanem que no voteu al feixisme, que doneu l’esquena a Plataforma per Catalunya, que si els veieu repartint la seva propaganda feixista no tremoleu i l’estripeu, que parleu amb les vostres veïnes, que juntes fem pedagogia i d’una vegada per totes acabem amb el racisme.

Aquest 24 de Maig, No Votis PXC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada