Les PAHs Catalanes front a l'ús partidista del “Sí que es pot”

Des  del conjunt de PAHs  Catalanes, un cop conegut que el nom de la llista  que concorrerà a les  properes eleccions al Parlament de Catalunya  conformada per ICV, EUiA,  Podemos i Procés Constituent serà "Catalunya,  Sí que es pot" volem fer  públiques les següents consideracions:

El moviment de la PAH, com des del nostre inici hem afirmat, neix amb una clara consciència col·lectiva, política i apartidista  i no està subjecte al control ni als interessos de cap partit, més  enllà que siguem un moviment polític en l'àmbit de la defensa del dret  social a l'habitatge, no es pot confondre aquesta tasca política amb la  relació o la vinculació amb cap partit. Al nostre moviment hi participa gent amb diferents sensibilitats, persones diverses, algunes d'elles vinculades a diferents organitzacions polítiques. Per a nosaltres això es una potència que volem preservar i un element que ha jugat un paper clau en l’expansió i l’èxit del moviment. 

Per tant, seguint la línia del que en el seu moment vam dir en relació a les passades eleccions municipals, tornem a manifestar de forma molt clara i contundent que  rebutgem i denunciem l’ús partidista dels símbols de la PAH, en aquest cas un dels mes emblemàtics com es el "Si que es pot". Creiem fermament que aquest fet no fa cap  favor a la lluita diària de milers de persones i de nou ens veiem obligades a exigir respecte a l'apartidisme i a la independència de la PAH. La millor manera d'ajudar a la lluita pel dret a l'habitatge es respectar el seu apartidisme i recolzar les seves demandes, i no pas intentant confondre amb un clar interès electoralista.

Som i seguirem sent apartidistes perquè el nostre objectiu és la conquesta del dret a l'habitatge i continuarem posant propostes sobre de la taula de tots els partits, exigint-los i assenyalant-los si cal mentre segueixin sent els nostres drets els que estan en joc.

.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada