dimecres, 7 d’octubre de 2015

BBVA ens porta a judici

El BBVA ens porta a judici mentre incompleix ILP Habitatge

Aquest dijous 8 d’octubre dos companys de la nostra PAHC han estat citats als jutjats de Manresa per un suposat delicte de desordre públic acusats per el Banc Bilbao Vizcaya Argentaria, BBVA, després que Mossos fes les identificacions visualitzant les filmacions de les càmeres de la pròpia sucursal del banc.
BBVA és el banc líder en desnonaments a Catalunya i l’Estat Espanyol, desnonaments amb data oberta i sense opció a lloguer social per les famílies. És el banc que sempre que els hem fet alguna acció ens ha enviat els mossos a desallotjar-nos sense voler negociar. És el banc enemic del poble, enemic de la ciutat i enemic del país.
BBVA,  banc que en els primers sis mesos d’aquest any ha obtingut uns beneficis de més de 2.700 milions d’Euros, gran part gràcies a l’operació d’absorció de Catalunya Caixa per un valor de 1.000 milions d’Euros desprès d’haver rebut un rescat de prop de 13.000 milions i la venda d’actius tòxics al fons voltor Blackstone, entre d’altres.
BBVA, banc que vol seguir deixant al carrer les famílies sense recursos. 
BBVA, banc acostumat a acudir a la justícia mentre s'oblida de complir la llei 24/2015 d'habitatge.
I si amb tot això no té prou, intenta també criminalitzar als moviments socials pel dret a l’habitatge que li fem front. En aquest cas són dos companys d’aquí de Manresa, però aquesta mateixa setmana també prova d’imputar a altres companyes d’altres PAHs de Catalunya així com aconseguir una ordre d’allunyament de les PAHs.
No permetrem que aquests autèntics criminals, que atempten contra els Drets Humans més bàsics, com el dret a un habitatge digne o el dret a la protesta, es surtin amb la seva. Per més lleis que vulguin tirar-nos per sobre nosaltres tindrem sempre del nostre costat la legitimitat de lluitar per els nostres drets de la millor manera que sabem: sortint al carrer a protestar i fer sentir la nostra veu per sobre de lleis injustes que sempre beneficien als mateixos, als amos del gran capital com el president del BBVA Sr. Francisco González 

NO ENS CALLARAN! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada