Tres anys... SEGUIM!

Avui fa tres anys vam celebrar la primera assemblea a l'Ateneu la Sèquia. Tres anys amb molt amor, lluita, plors, riures i créixer plegades. Tres anys on persones d'orígen, creences, ideals i valors diferents hem estat juntes lluitant pel dret a un habitatge digne, a no estar subjectes de per vida a deutes il·legítims, dret a una vida digna.
Juntes hem lluitat amb companyes contra el racisme, pels drets laborals, pel dret a viure sense fronteres, pel dret a ser respectades i ser ames dels nostres cossos...
Dia rere dia hem estat als carrers, amb companyes molt estimades, de molts altres col·lectius de la ciutat i la comarca. Hem lluitat contra bancs i pressionat les administracions. Hem gaudit de victòries i de coneixences inoblidables.
Hem sigut deu, vint o dues-centes. Hem comptat per milers les adhesions a les nostres campanyes. Hem conegut a una, a dues, a moltes personalitats rellevants de la política o la cultura.
Aquests mil noranta-cinc dies han estat plens de vida. Mil noranta-cinc dies d’emocions i vivències, amistats i coneixences, comiats i rencontres, mil noranta-cinc dies d’amor, perdó, d’AMOR, així en majúscules. AMOR per totes les persones que hem format part d’una o altra manera de la PAHC, que hem aportat una mica de nosaltres per compartir-ho amb les companyes. AMOR perquè és la única arma que tenim les desposseïdes per enfrontar-nos al poder financer d’aquest sistema capitalista que ens vol desprotegides, soles i tancades a casa, que no vol que sortim al carrer i que baixem el cap per poder fer i desfer sense destorb.
Però nosaltres estem aquí! No marxarem ni us deixarem tranquils!
I aquí un recull de fotos que són totes les que estan, tot i no ser totes les que som.
Gaudiu-ne
SEGUIM!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada