Judici absurd al Bloc del c/Girona d’Obra Social PAHC BagesJudici absurd al Bloc del c/Girona d’Obra Social PAHC Bages

 

#Bloc2NoEsJutja

A l'abril del 2014 vam obrir les portes al segon bloc d'Obra Social de la PAHC a #Manresa. Hi van entrar a viure dues famílies el primer dia. Avui ja són tots els pisos ocupats amb 14 famílies per un total de 43 persones, 19 d'elles menors d'edat, allotjades.
El passat mes de novembre les 14 famílies van signar els contractes de lloguer social regularitzant la seva situació irregular i aconseguint allò per el que lluitem: que tothom pugui gaudir d'un habitatge digne.
Tot i això, la fiscalia de Manresa, manté la denúncia per ocupació il·legal per a 4 de les persones que hi van entrar a viure els primers dies.
És per això que aquest dimarts, dia 16 de febrer, tornem a tenir cita al jutjat número 3 de Manresa per un judici penal.
Donat que les persones acusades ja han regularitzat la seva situació, que ha quedat demostrat que l'ocupació s'ha realitzat per motius d'imperiosa necessitat d'habitatge, que la pròpia SAREB es va retirar al seu dia com acusació particular i que es pot demostrar la bona fe i bon comportament de les denunciades, des de la PAHC Bages exigim l'arxivament de la causa i que les persones denunciades siguin absoltes de qualsevol càrrec o pena que se'ls volgués imposar.
Esperem també algun pronunciament per part de l'Ajuntament i els grups municipals que el passat mes de setembre sol·licitaven l'arxivament de la causa

La justícia hauria de perseguir als especuladors en comptes de a les víctimes!

PAHC Bages – Obra Social PAHC Bages
Manresa, 16 de febrer de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada