#NoPassaran La PAHC som i serem antifeixistesEl passat dimecres un grup de Feixistes van atacar al Centre Social Okupat L'Obrera, un espai popular per la gent de Sabadell, un espai que ens ha acollit amb tendresa en diferents ocasions, assemblees catalanes d'obra social, tallers... sempre ens heu acollit amb el carinyo de les solidaries. La Pahc Sabadell va aturar la seva assemblea per defensar l'espai, el combat contra la pobresa passa també sense cap mena de dubte pel combat contra el feixisme.
Aquest matí ens llevem novament amb males noticies, un grup de feixistes han atacat l'obrera de matinada, covards com sempre. També han fet pintades assenyalant a la Pahc de Sabadell, la Pahc Sabadell ens va apadrinar fa més de 3 anys, va ser la nostra companyia en aquelles primeres passes de Pahc Bages, el calor de resoldre dubtes i la tendre companyia d'una gent que són molt més que les nostres companyes, són com hem repetit més d'una vegada les nostres germanes.
Nosaltres ens hem mobilitzat en repetides ocasions a Manresa contra el feixisme, per la memòria dels nostres avis, per la dignitat del present i encara amb més raó per l'alegria del futur.
En moments de crisi profunda, en moments de precarietat i pobresa, en els moments més durs, és quan més alerta cal estar, organitzant la solidaritat entre les classes populars, el suport mutu i la tendresa de les oblidades, contra el seu discurs de l'odi hem d'articular la nostra resposta, solidaria, que no entén res de colors, qui ens roba porta corbata, fa els seus viatges en primera classe i riu de nosaltres des del seu palau, ell és el nostre únic enemic.
Seguirem la lluita per l'habitatge digne, amb les nostres companyes d'arreu, abraçades a peu de carrer, ficant el nostre cos, la nostra anima i el nostre cor per evitar que cap persona es quedi sense sostre, i cap amenaça ens farà retrocedir.
Enviem la nostra millor abraçada a l'Obrera, a la bona gent de Sabadell que aquests dies surt al carrer per dir prou a la vergonya feixista i a les nostres estimades germanes de Sabadell, sabeu que no esteu soles, que només cal que ens aviseu i serem a la vostra ciutat que tants i tants cops ens ha acollit. Hi som per vosaltres, per ficar la cara on calgui, sense vosaltres res tindria el mateix sentit.
Us estimem, i serem amb vosaltres sempre. #NoPassaran


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada