Passa al contingut principal

Qui som ? 
PAHC   BAGES
Que la PAHC Bages es va constituir fa més  de quatre anys  gràcies al padrinatge de la nostra estimada PAHC Sabadell.

Que aquesta es va constituir gràcies a la voluntat i la feina de moltes persones lligades a altres moviments socials de la comarca i que, en la majoria dels casos, ni tan sols eren afectades. 

Que, a diferència d’altres PAHs, la nostra du la “C” de “Capitalisme”, perquè no tan sols lluitem contra les Hipoteques i els Bancs, que també, si no que ho duem més enllà per lluitar contra les injustícies que produeix aquest sistema capitalista depredador dels més febles i que només està al servei de les elits de la societat.

Que la manera de funcionar de la PAHC és assembleària, el que significa que tothom hi té dret a opinar, que ningú és més que ningú i que totes som importants.

Que encara que la PAHC la formem persones, afectades o no, el que compta és el grup, l’equip, la intel·ligència col·lectiva. Cap persona individualment pot tractar de situar-se ella o les seves opinions per sobre de les necessitats del col·lectiu.

Que la PAHC, com a moviment social de denúncia, de lluita als carrers, de desobediència civil, està al costat d’altres moviments de la ciutat i la comarca que també estan en lluita contra les decisions dels nostres governants que dia rere dia ens estan conculcant els nostres drets des del dret a un habitatge digne, raó per la qual  es va crear la primera PAH.

Que la PAHC, quan els hem necessitat, hem tingut sempre al nostre costat a tots aquests col·lectius, tant en les nostres accions com a tot el suport i recolzament que ens hagi estat necessari.

Que casa nostra és i serà l’Ateneu La Sèquia i que compartim amb ell la lluita per donar vida als espais buits de la ciutat.


La imagen puede contener: 14 personas, personas sonriendo, multitud

Volem donar les gràcies als col·lectius de l’Ateneu La Sèquia per compartir espais i lluita i als col·lectius de la Coordinadora per la Transformació Social contra el Capitalisme i el Patriarcat del Bages amb els que sempre ens fem costat en les diferents accions que duem plegades.
Per acabar, que quedi clar que a Manresa existeix des de desembre del 2012 la PAHC Bages i que aquesta és l’única Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i el Capitalisme que trobareu a aquesta   ciutat i que, de moment donem i seguirem donant tot el suport i solucions que estiguin a les nostres mans a totes les afectades de la comarca  que ho necessitin. 


Gràcies a totes.

I un fort :!SI  ES  POT !!!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui hem aturat el desnonament de Silvia i els seus 4 fills, juntes podem fer-ho.

Aturem els desnonaments

Exigim al Banc Sabadell lloguers socials per a totes les companyes que viuen en pisos de la seva propietat. Nosaltres carrer i lluita fins a aconseguir-ho.